Zijwaartse sectionaaldeur

[metaslider id=224]


Onze zijwaartse sectionaaldeuren van Novoferm zijn ideaal om snel even iets uit de garage te pakken, de complete garagedeur hoeft niet geheel geopend te worden.

Diverse uitvoeringen
De zijwaartse sectionaaldeur van Kurazon kan naar wens handbediend of elektrisch aangedreven geleverd worden. Doordat uw zijwaartse sectionaaldeur rondom van rubberen tochtafdichtingen is voorzien tussen de panelen en rondom het deurblad, biedt de deur u een ongeëvenaard comfort.

De zijwaartse sectionaaldeur is leverbaar in diverse designs en profielen. De deur is leverbaar in vrijwel alle RAL-kleuren. Naar keuze kan de deur links- of rechts schuivend uitgevoerd worden, dit naar uw wensen en bouwkundige mogelijkheden.

…. en zo functioneert het

De zijwaartse sectionaaldeuren van Novoferm worden door kogel-gelagerde loopwielen in de bovenste looprail en door geleiderollen in de bodemrail door een 90 graden bocht langs de garage-zijmuur geschoven.

Uiteraard kunnen wij uw garagedeur extra inbraakwerend maken, bij handbediende deuren zorgt een driepuntsvergrendeling met onafhankelijke ingrijpende sluitgrendels en een tegen inboren beveiligde knopcilinder voor een extreem inbraakwerend effect.

Bij deuren uitgevoerd met een elektrische aandrijving, neemt de zelfremmende aandrijving deze vergrendeling over (alleen bij NovoMatic).