Easyport

Onze Easyport van Novoferm is een volledig geïsoleerde kanteldeur. De Easyport is ook verkrijgbaar met geïntegreerde loopdeur. Dit maakt de Easyport een praktische en comfortabele oplossing voor bijvoorbeeld mensen die van hun garage een hobbyruimte gemaakt hebben.

De Easyport is verkrijgbaar in vier deurprofielen (verticaal breed, verticaal smal, cassette en vlak) en vrijwel alle RAL-kleuren. Tevens is de deur uit te breiden met diverse accessoires zoals bijvoorbeeld lichtopeningen en een hoogwaardige LED-lichtlijst.

Voor nog meer comfort kan Kurazon uw Easyport uitbreiden met een op afstand bedienbare aandrijving.

Onze Easyport biedt een zeer goede bescherming tegen tocht en vocht door zijn rubberafdichting die rondom de eventuele loopdeur, een rubber lip opzij en bovenaan de deur en binnenrubbers onderaan de deur.

De 20 millimeter dikke geïsoleerde panelen van de kanteldeur zijn goed voor een isolatiewaarde van K=1,0W/m2K. Bovendien zorgt een rondomlopende rubberafdichting in zowel het garagedeurblad als in de loopdeur voor een nagenoeg lucht- en waterdichte afsluiting van de hele garage. Uiteraard voldoet de Easyport kanteldeur aan alle relevante veiligheidsnormen binnen Europa én heeft het een fabrieksgarantie van twee jaar.

[metaslider id=199]